Wie ben ik

Hartelijk welkom bij Voetzorg Dommelvallei.

Voor de schoonheid van een gezonde voet.

Ik ben Wikke Groenendijk, gediplomeerd medisch pedicure. Voor een professionele pedicurebehandeling kunt u op afspraak terecht in mijn praktijk. De behandelkamer is gelegen op de eerste etage en biedt een mooi uitzicht over de Dommelvallei van Son en Breugel. Hier komt ook de naam van mijn praktijk vandaan.

  Uw voeten mijn zorg!
Het leveren van kwaliteit en klantvriendelijkheid staat bij mij op de eerste plaats. Mijn praktijkruimte is ingericht met professionele apparatuur en voldoet aan de gestelde hygiënische eisen. U kunt plaatsnemen in een comfortabele behandelstoel en onder het genot van een kopje koffie of thee uw voeten door mij laten verzorgen. Ik behandel volgens de “nattechniek” methode, dit voelt tijdens het frezen prettig, koel en fris aan de voeten. In de meeste gevallen komen mensen bij mij voor een volledige pedicurebehandeling maar een deelbehandeling behoort ook tot een mogelijkheid.

In mijn praktijk werk ik uitsluitend met de kwaliteits producten van HFL LABORATORIES.

  ProVoet
Ik ben aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden! En ik zorg voor de schoonheid van een gezonde voet.

  ProCERT
ProCERT is het KwaliteitsRegister voor de Pedicures. Ik sta geregistreerd in het KRP onder nummer: 16176.

U bent van harte welkom in mijn praktijk.

Met vriendelijke groet,

Wikke

KvKnummer: 67133363
BTW-ID: NL001494416B58
ProVoet lidnummer: 316472     ProCERT KRP nummer: 16176      AGB Code: 96101285
    

Volg me op